Wednesday, December 24, 2008

God Jul och Gott Nytt År!

Gud Jul och Gott Nytt År!

Detta är min officiella julhälsning. Bdb lagar sönder så jag publicerar den här.
Idag är det julafton och julkänslan är INTE på topp. Sitter i 40:gradig värme med syrsor och massa insekter runt omkring mig på en altan ute i djungeln. Någon kalle anka är det inte frågan om. Måste medge att jag börja längta hem lite nu. Saknar mina intrument, det är så segt att ha all tid och all inspiration i världen för att skriva musik, men endast kan göra det i huvudet! jag vill ha mina instrument!

Mitt ute i ingenstans

Okej, det var längesen jag bloggade. Det beror mest på att jag inte haft tillgång till internet. Så nu ska jag försöka sammanfatta alltihopa dårå. Detta blir lite utav ett knäckebrödsinlägg.

Från den sjuttonde december till den nittonde har jag varit i uruguay, (tror jag), dagar och datum håller man liksom inte koll på här. Det är lite som sommarlov. Det var jätteskönt i uruguay, vi badade mest hela tiden, och jag lycakdes dra på mig 40-gradig feber som gick över kanska snabbt som tur var.

Efter det tog vi lyxbuss till barnhemmet. Det finns ett otroligt bussystem här i sydamerika men sjukt lyxiga bussar, Sveriges bussar är ingenting jämfört med dessa här. Man sitter inte i säten, utan man ligger i sängar. Det är service och mat samt teveskärmar med filmer. Sjukt värt!

Nu är jag på barnhemmet som ligger mitt ute i ingenstans, mellan posadas och ituzaingó, det är två sjukt mysiga städer. Som tur är så har dom rest en mobilmast på barnhemmets mark (som förövrigt är 650 tunnland, sjukt stora slättmarker) så jag har tillgång till ett knaggligt mobilt bredband ibland. Fast jag vill inte kalla det bredband. När det går segt att gå in på googles startsida, DÅ ÄR DET INTE BREDBAND.

I vilket fall som helst så är det julafton idag, (god jul-inlägget finns högre upp), och jag har varit magsjuk hela dagen. har antagligen inte vant min svenska klena mage efter omgivningens bakterieflora. Nåt som är intressant att tillägga är att sådan magsjuka som vi har i Sverige, som kan spridas mellan personer existerar inte här, de har liksom aldrig hört talas om det.

Jag ska vara på barnhemmet några dagar till, sedan ska vi till corrientes och träffa vänner där. Där kommer jag även fira nyår. Sedan bär det av till Buenos Aires där jag kommer tillbringa de sista dagarna innan jag kommer hem till Sverige.