Monday, December 1, 2008

Angående Johan Palm-hysterin.



Titta på detta klipp, och lyssna ordentligt. Detta vettigaste som sägs är Johan Palms sista mening: "shit, hur har hon råd människan?!" som kommentar på faktan att tjejen artikeln handlar om har röstat på honom mer än 300 gånger.
Dessa unga tjejer? Vem tappade dem i golvet när de var små?

knäckebröd

Skönt med värd musik i mobilen. Det har regnat massa här i Buenos Aires de senaste dagarna, vilket har medfört att temperaturen har sjunkit till 23 grader.
Därför fryser jag och går runt fullt påklädd inomhus numera.

Det har varit lite skralt på inlägg senaste dagarna här på bloggen, dels för att jag inte haft tid men och också för att jag bara inte pallat.

Jag och min käre vän Karl har samma åsikter kring vad som är intressant att publicera på en blogg, därför tänker jag inte skriva allt som händer i mitt liv. Det jag kommer fokusera på att skriva om är mina tankar och funderingar utifrån det som händer i mitt liv. Förstår du skillnaden?

Eftersom jag gillar humor, har jag lite skämtsamt och ironiskt gett denna blogg titeln knäckebrödsbloggen. Man brukar kalla bloggar för "knäckbrödsbloggar" när de bara handlar om vad som händer i personen liv, vad jag har förstått. Namnet "knäckebrödsblogg" kommer ifrån att i vissa extremfall skriver folk om vad de äter till frukost i brist på annat, delvis väldigt detaljerat om sin vardag, vilket i betydelsen "knäckebrödsblogg" får en negativ klang.