Tuesday, December 16, 2008

Apropå Leggings


Detta inlägget är tillägnat mitt käre svärfår. Gjorde en liten research agående hennes kommentar huruvida leggings stavas "leggings" eller "leggins",och jag vill bevisligen påstå att det stavas "leggings", med ett g i slutet för att få ng-ljudet som ordet kräver. Försök till exempel på tyda att skriva in leggins. Då får man inte upp nått resultat, men man får alternativ, som till exempel "leggings". Jag vill även referera till den översta länken som syns i bilden. Där kan man läsa om LEGGINGS, jag citerar: "

Leggings är benkläder utan fot i elastiska material för damer. De kan användas antingen som byxor eller som ett informellt alternativ till strumpbyxor i kombination med klänning, kjol eller shorts.

Leggings har funnits i västerländskt dammode sedan 1960-talet. Under 1980-talet började de tillverkas i olika färger och mönster. De användes ursprunligen främst som byxor, vilket är ett mode som haft bestående popularitet och nådde en topp under tidigt 1900-tal."

Ville bara säga att leggings stavas just leggings och inget annat, tycker att tiden är inne att du får reda på det. =)

Nu är jag less på att bli förföljd!


Nu är jag less på att bli förföljd! Dessa hormonstinna flickor är mina ständiga plågoandar, jag tittar mig om axeln mest hela tiden. Känner mig sjukt otrygg när en klunga på tio fnittrande flickor iaktar varje rörelse jag gör.

Dagens exempel:

Jag kommer ner till poolen och sätter mig i en solstol i ena hörnet, vill ha ryggen fri. Tjejklungan på bilden skulle då helt plötsligt byta ställe, från bordet med parasollet till solstolarna precis bredvid mig, ja, det var ju mkt mindre skugga där sa dom till varandra. suck tänker jag och sätter på mp3:n. De sitter sedan och pratar om mig och iaktar mig, uusch!

När jag sedan hoppar i poolen, ja då var det minnsann dags att bada för dem med. Det blev på nått sätt en konst att simma så nära mig som möjligt utan att simma in i mig. Jag var helt slut när jag kom upp, man får ju panik vid sånna tillfällen!

Jag tycker så synd om alla jänmåriga argentinska killar nere vid poolen. De är faktiskt riktigt snygga, men det är som om de slutar existera när ajg kommer ner, jag blir omedelbart medelpunkten, obehagligt när man inte valt det själv. Tänk vad de säger när jag inte lyssnar? Senast jag lyssnade nämndes "den blonda killen", "snygg", "vill ha" och "sex" i samma mening. Vill verkligen inte beröras av tanken på vad de tänker om mig.