Thursday, January 29, 2009

Tjejer, tjejer, tjejer.

Jag bara pallar inte mera bitchfasoner!

Jag har många bra tjejvänner och jag tycker det blir på det hela taget en "djupare" vänrelation med tjejer, för det handlar inte bara om att vara vänner för att man har roligt tillsammans utan för att man, just det, är vänner. Det är få killar som jag har samma relation med som med flertalet tjejer. Det tar så sjukt mycket längre tid för en kille att släppa någon bakom skalet. Som kille förväntas man vara tuff, hård, snygg och utan medkänsla och ha avsaknad av andra typiska "tjejegenskaper". Vilket är lite synd för man måste verkligen vara vänner länge för att relationen ska djupna på det sättet. Dock är det inte alltid så, ibland säger det klick mellan killar också, men oftast är det goare att ha en tjejkompis att kunna prata ut med. *

MEN, ibland! ..ibland orkar jag bara inte med dessa komplicerade bitchfasoner! undertoner, dubbla meningar, fejksmile, GAAH! Gå och springdö elr nått!


* Nu för tiden är det inte lika självklart att en kille ENBART ska vara typiskt manlig utan det har emellertid blivit helt okej att visa sina feminimare sidor, thumbs up för det.