Thursday, February 5, 2009

Nostalgi med en touch av dissighet


Jag är bara så förälskad i den här bilden. Inte för att bilden är särskilt kvalitativ, bra tagen eller så, utan för att det är "bilden". Kan inte beskriva det bättre än så. (Jo det skulle jag iochförsig kunna om jag valde att gå in i mitt mer poetiska jag, fast palla ett på natten.) Funderar lite på sommaren som varit och tycker att det kommer bli svårt att toppa den. Men Beach 09 kommer nog bli riktigt bra ändå.

Jag är en väldigt nostalgisk person. Det går inte en dag utan att jag bearbetar allt jag varit med om. Alla gamla minnen, bra som dåliga, är sjukt viktiga för mig. Alzheimers vore döden. Det sägs ju att det finns olika typer av människor, framåtsträvare och bakåtsträvare. Jag är en blandning av båda två, vilket oftast brukar resultera i att jag är allmänt flummig och borta. För en man är det sjukt svårt att tänka på två saker samtidigt, faktiskt. Jag tänker jämt framåt, ibland har jag faktiskt fått för mej att jag redan har levt den veckan som ligger framför för att jag har planerat den så mycket och jag vet exakt vad som ska hända. Konstigt? vänj dej.

Men kombinationen att tänka framåt och även vara hypernostalgisk och tänka på allt som varit är flummig. Man blir väldigt disträ.

Nu var det ju meningen att jag bara skulle skriva ett inlägg om att jag åker till österrike en vecka och därför inte kommer uppdatera bloggen, aja jag är som jag är.

Helt vanlig torsdag.


Dokumenterat: kortslutning av mitt 0.7 mm blystift med 30 volts likström. Det funkade inte att skriva med sen.