Sunday, February 22, 2009

Dagens inlägg sponsrat av Svärfårs ipod-fodral



Måste bara säga att min kära syssling Jessica designar sjukt snygga ipod-fodral. Det hela börjar bli en begynnande affärsidé och det är inte för inte som dessa unika kreationer är så populära. Jag var väldigt skeptisk i mitt första möte med ett sådant här fodral men med tiden så kan man inte mer än att älskade dem.

  • De dämpar stötar mot ipoden.
  • De förhindrar repor i displayen.
  • De sitter åt bra och glider inte av.
  • De är så pass snygga att man hellre visar fodralet än vad som finns i.
Köp ditt eget ipod-fodral nu! Priset ligger runt 75 till 100 kronor och fodralen är handtillverkade. Skicka din beställning till ipodfodral@hotmail.com redan idag!

Obs! produkten är patentskyddad.

Någon som såg fulingen?

Ibland förstår jag mej inte på alla dessa modebloggar, som Kenza och blondinbella t.e.x. Ingen är ju överhuvudtaget intresserade av deras liv, de lever som alla andra. Det är ju bilderna man vill se, om man nu är intresserade av mode. Då ser jag hellre på melodifestivalen och accepterar att jag klär mej sämre än carolina gynning. Apropå melodifestivalen pallar jag inte med Petra Mede och hennes sexskämt, jag får obehagliga flashbacks från idol och katrin zytomierska. Sånna tv-profiler borde förbjudas, precis som sverigedemokraterna, båda snackar skit och ljuger.

Jag skulle gärna ha tillbaka björn gustafsson i melodifestivalen faktiskt, det hade inte vart fel.
En annan tanke är att det är väldigt slaskigt ute. Jag funderar på att seriöst köpa stövlar, minst sex par! Jag funderar också på att läsa boken tyskungen, eller jag kanske redan har läst den? jag minns inte.

Någon som såg fulingen?

Tråkigt man kan ha då!

Nu har jag suttit och fräschat upp bloggen lite. Det syns kanske inte så mycket på utsidan, det är mest bakom kulisserna. Dock så har jag lagt till två spel som ni kan hitta om ni scrollar ner litegrann. Det handlar om klassiska Pacman och ett annat väldigt klassiskt spel som jag inte har något namn på. Jag utlovar mycket spelglädje!
Följ min blogg med bloglovin