Friday, December 12, 2008

Kung Kevin

Kevin vann, som väntat. finns väl inte så mkt mer att säga.

Idol har mycket osagt.

Idol 2008 avgörs i detta nu, eller inte än men nästan nu. Klockan är ju inte så mycket ännu Men jag följer spänt utvecklingen via nätet, eeftersom jag inte kan se det här från Argentina.

Jag, som alla andra tror att Kevin vinner, men skrattar bäst som skrattar sist. Det är till Alices fördel. Hon kan komma två och slippa bli bunden av kontrakt. Vi har ju lärt oss av tidigare idolsäsonger hur det brukar bli för ettan och tvåan. Men jag läste på expressen att vinnarens skiva inte kommer förens i februari, good work! Verkar som om juryn har haft nått att säga till om. Då slipper den bli så sjukt sönderstressad iaf. Fast två månader är ju inte lång tid heller, missförstå mig inte. Den behöver fortfarande mer tid.

Producenterna tiger stilla om det här, man låtsas som om det inte finns. Att tvåan oftast lyckas bättre än ettan finns inte i idolproduktionens värld, idol har mycket osagt.

övriga relaterade artiklar: Vem vinner idol?, Jag kommer kissa på mig, Så kommer det låta i Globen, Idolerna på Globens scen, Så laddar Kevin inför finalen.