Sunday, November 23, 2008

Huvudvärk


AJ! extrem huvudvärk har varit mitt senaste område att utforska. Solen, värmen och avsaknaden av dricksvatten har inte varit bra för mej. Dagens tripp till El Tigre hade ödesdigra konsekvenser. Närmsta projektet blir att hitta ett par bra solgalsögon. Dom kommer väl upp på bloggen snart.

Förövrigt är jag ganska stolt över att kunna knyckla ihop ansiktet så mycket, (bilden) det är inte alla som kan.

1533530986

Synd! mobilbloggen fungerar inte så jag får blogga från hotellet istället. Eller jo, mobilbloggen funkar men det kostar cirka 72,5 kr för att skicka en MB via gprs, och ett blogginlägg ligger på ungefär 5 MB, så jag spolar nog den idén. Jag vill ju trots allt flytta hemmifrån innan jag går i pension.

I vilket fall som helst så kan du nå mej på 1533530986, det är mitt mobilnummer här nere, men jag har för mig att jag måste betala massa för att ta emot sms och samtal, så om du inte ska fria till mig, komma med dödsbud eller berätta en saga så föreslår jag internet som bästa kommunikationsmöjlighet.

la piscina


En dagsrutin har börjat forma sig så sakta. Den börjar här nånstans, vid poolen.
Imorgon (läs idag) ska jag kolla in gymmet och se vad de har att erbjuda.

Satt en stund förut och försökte hitta kommentarfunktionen här på bloggen. Tillslut hittade jag den under kommentarinställningar, (obvious?) jag måste börja tänka simpelt.

Idag märkte jag även att argentinska bilar har samma typ av registreringsnummer som svenska, dvs tre bokstäver åtföljt av tre siffror.