Saturday, November 22, 2008

Dagens klädsel


Dagens klädsel: Kalsonger.

Behöver jag säga mer än så? Det är sådär precis lagom varmt så man kan gå runt i kalsonger utan att frysa och utan att svettas. Jag tror bestämt att det var ungefär den här temperaturen i edens lustgård. Ohja absolut denna temperaturen!

Anna Bergendahl <3

Jag är arg, arg på svenska folket, arg på mig själv, arg på idolproduktionen. Möttes av sorgebeskedet att Anna Bergendahl har åkt ut ur idol på tv4.se eftersom jag inte kan se programmet.

Jag kan förstå att Anna kan åka ut ur idol, alla gör det någongång, förutom Kevin men han är inte med i min analys. Det jag inte förstår är att Anna åkte ut FÖRE Johan Palm och Robin B.

Johan Palm sjunger som en kråka, visserligen gör han grymt bra shower emellanåt. Vill dock påpeka att jag inte tycker att han är "Top-4" bra. Kan inte förstå varför. Eller jo det kan jag ju, min analys är att alla små fjortisflickor fortfarande har pengar kvar på sina saldon, därför är Johan Palm fortfarande med i idol.

Något jag verkligen inte kan förstå är varför svenska folket frivilligt vill dra på sig en sådan fjortisstämpel genom att rösta vidare Robin B gång på gång. Jag var övertygad om att han skulle åka ut före Sepideh Vasiri, men min önskan och längtan har förvandlats till tandagnisslan, gråt och förtvivlan... nästan. Jag förstår bara inte hur han kan vara kvar.

När jag hade skrivit kalrt detta inlägg så kraschade internet så jag fick skriva om skiten, nu är det dock bara en tredjedel så långt. Lite komiskt att detta hände precis efter att jag läser på idol-alice blogg om att hon skrev ett inlägg och sedan kraschade allt och hon fick skriva om det. spooky.